Vakantiepark Parc Oasis

Vakantiepark Parc Oasis is een prachtig vakantiepark bij het plaatsje Gassin in het departement Var.Vakantiepark Parc Oasis Het park ligt in een bosrijke omgeving met veel pijnbomen en kurkeiken waardoor er altijd sprake is van voldoende schaduw. Ook kunt u vanuit uw accommodatie genieten van een prachtig panoramisch uitzicht!

Over vakantiepark Parc Oasis

Vakantiepark Parc Oasis bestaat uit verschillende vakantievilla’s, geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. De verschillende vrijstaande bungalows liggen ten midden van een prachtige omgeving, met een prachtig uitzicht. Op dit vakantiepark is geen zwembad aanwezig, maar dat is ook helemaal niet nodig! Vakantiepark Parc Oasis ligt niet ver van verschillende mooie zandstranden. Zo kunnen jong en oud zich urenlang vermaken in zee. Dankzij de vele begroeiing op dit vakantiepark is er altijd voldoende schaduw en privacy. Op enkele kilometers afstand, richting het mooie Port Grimaud, zijn verschillende winkels te vinden waar u aan het juiste adres bent voor de dagelijkse boodschappen. Bent u op zoek naar een vakantiebestemming in het departement Var waar u even helemaal tot rust kunt komen in de natuur? Dan is dit vakantiepark een ideale vakantiebestemming!
Vakantiepark Parc Oasis

In de omgeving van vakantiepark Parc Oasis

In de omgeving van vakantiepark Parc Oasis is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de prachtige abdij Chartreuse de la Verne bezoeken. In het Massif des Maures kunt u heerlijk wandelen. Ook is de abdij van Le Thoronet absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren, evenals de indrukwekkende Citadel van Saint-Tropez. Langs de kust zijn talloze leuke plaatsjes te vinden. Van de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez tot aan Ramatuelle!

Boek uw verblijf op vakantiepark Parc Oasis

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het prachtige plaatsje Gassin in het departement Var? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: