Vakantiepark Vallée de la Sainte Baume

Vakantiepark Vallée de la Sainte Baume is een heerlijke vakantiebestemming in de Provence. Dit vakantiepark ligt aan de voet van het massief van Sainte-Baume, in het departement Var. Volgens sommigen behoort het gebied waar dit vakantiepark in ligt tot de mooiste gebieden in de Provence! In de omgeving van dit mooie vakantiepark is veel te zien en te beleven.

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark Vallée de la Sainte Baume

Dat vakantiepark Vallée de la Sainte Baume een ideale vakantiebestemming is, blijkt wel uit de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes die er in de omgeving van dit vakantiepark te vinden zijn. Zo zijn bekende bezienswaardigheden als de indrukwekkende Gorges du Verdon, of de prachtige Calanques de Cassis prima bereikbaar. Ook een wandeling door het Massief de la Sainte-Baume is absoluut de moeite waard. Dit landschap staat bekend om haar prachtige bossen, wijngaarden en haar indrukwekkende kalksteenmassief. Ook schilderachtige plaatsjes als Èze en Moustiers-Sainte-Marie zijn goed bereikbaar vanaf het vakantiepark. Èze staat bekend als een van de mooiste dorpjes aan de Middellandse Zee en ligt op een hoge rots met een prachtig uitzicht over het schiereiland Saint-Jean-Cap-Ferrat. Velen zijn het er over eens dat Moustiers-Sainte-Marie het mooiste dorpje is bij de Gorges du Verdon. Het moge duidelijk zijn: in de omgeving van vakantiepark Vallée de la Sainte Baume is genoeg te zien en te beleven!

Over vakantiepark Vallée de la Sainte Baume

Vakantiepark Vallée de la Sainte Baume ligt vlak bij het leuke dorp Nans-les-Pins. Op dit vakantiepark liggen 34 zeer luxe en ruime vrijstaande Provençaalse villa’s. Elk van deze villa’s is voorzien van een ruim terras en een mooie tuin. Verschillende villa’s beschikken hiernaast ook nog eens over een privé zwembad. Het park beschikt bovendien over vele faciliteiten, waaronder een voetbalveld, een jeu de boules baan, een speeltuin voor de kleine kinderen en een fietsverhuur. Ook is er vlakbij het park een 18 holes golfbaan te vinden. Wanneer u uw vakantie door wenst te brengen in een veelzijdige en prachtige omgeving in de Provence is vakantiepark Vallée de la Sainte Baume een ideale vakantiebestemming!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: