Vakantiehuizen in Savoie

Het departement Savoie is een geliefde vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.Vakantiehuizen in Savoie Vakantiehuizen in Savoie zijn dan ook zeer gewild. Samen met de departementen Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhône en Haute-Savoie maakt het departement Savoie deel uit van de regio Rhône-Alpes. In deze veelzijdige regio is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u vanuit de vele mooie vakantiehuizen in Savoie onder meer de mooie abdij van Hautecombe en de abdij van Tamié bezoeken. Beide abdijen zijn bijzonder mooi en meer dan de moeite waard om te bezoeken. Een uitstapje naar het Lac du Bourget is leuk voor het hele gezin. Tijdens de warme zomerdagen kan jong en oud hier heerlijk afkoelen in het water. Er zijn verschillende strandjes te vinden waar u onder meer waterfietsen en kano’s kunt huren. Voor de fanatieke fietsers is een bezoekje aan de indrukwekkende Col de la Croix-de-Fer een absolute aanrader.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Savoie is erg groot. Het kan dan ook een echte uitdaging zijn om het meest geschikte vakantiehuisje in deze mooie streek te vinden. Van prachtige vakantiehuizen in de natuur tot aan charmante vakantiewoningen aan de rand van een leuk dorpje. Wat voor soort vakantiehuisje u ook zoekt: de keuze is enorm. Om uw zoektocht naar vakantiehuizen in Savoie iets gemakkelijker te maken hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in Savoie op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk de leukste vakantiehuizen in Savoie vinden!

Basic-Travel.com is specialist in vakantiehuizen, onder meer in het departement Savoie!

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke vakantiehuizen in Savoie!

Bij Belvilla.nl zijn vele mooie vakantiehuizen in het departement Savoie te vinden!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in het prachtige departement Savoie!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantiehuisjes in het departement Savoie te vinden!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Ontdek het ruime aanbod aan vakantiehuizen bij Casamundo.nl!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!