Vakantiepark Domaine du Lac

Vakantiepark Domaine du Lac is een leuk vakantiepark dat in het departement Drôme gelegen is. Dit kleinschalige vakantiepark ligt bij het plaatsje Châteauneuf-sur-Isère en is een ideale vakantiebestemming om helemaal tot rust te komen.

Over vakantiepark Domaine du Lac

Vakantiepark Domaine du Lac is een kleinschalig vakantiepark dat bestaat uit 86 geschakelde vakantiewoningen. Het park is erg rustig en landelijk gelegen en is dan ook uitermate geschikt voor rustzoekers. Op het park is zowel een binnen- als een buitenzwembad aanwezig waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook is er een spa waar u heerlijk kunt relaxen. Verder is er genoeg speelruimte voor kinderen. Zo kan er onder meer gevoetbald worden. Ook is er een tennisbaan en kan een Jeu-de-boules-baan natuurlijk ook niet ontbreken. Op het terrein van vakantiepark Domaine du Lac is zowel een restaurant als een bar aanwezig, waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje. Wanneer u op zoek bent naar een rustig vakantiepark dan is dit mooie vakantiepark een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Domaine du Lac

In de omgeving van vakantiepark Domaine du Lac is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de mooie steden Valence en Romans-sur-Isère bezoeken. In het historische centrum van beide plaatsen kunt u gerust uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook behoort een uitstapje naar de Vercors tot de mogelijkheden. Dit indrukwekkende natuurgebied staat bekend om zijn prachtige kloven en vergezichten. Een uitstapje naar de grot van Choranche is leuk voor het hele gezin, evenals een bezoekje aan het plaatsje Crest met zijn indrukwekkende middeleeuwse toren. In de omgeving van dit vakantiepark is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine du Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit vakantiepark? Boek uw verblijf op dit mooie vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk