Vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas

Vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas is een mooi vakantiepark in de heuvels bij het dorpje Salavas. Het vakantiepark ligt niet ver van de bekende plaats Vallon-Pont-d’Arc. Dit vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Ardèche!

Over vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas

Vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas is een vakantiepark dat veel vertier biedt. Zo zijn er twee zwembaden en waterglijbanen waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Het park bestaat uit 218 verschillende accommodaties. Zo zijn er appartementen en vakantiehuisjes die geschikt zijn voor reisgezelschappen tot zeven personen. Naast de zwembaden is er ook een sportterrein en is er natuurlijk ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Voor de kinderen is er een kinderclub en een speeltuin zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. In de directe omgeving van dit vakantiepark zijn verschillende mooie wandelroutes te vinden via welke u deze prachtige streek kunt verkennen!

In de omgeving van vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas

Rondom vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een tochtje door de prachtige Gorges de l’Ardèche absoluut de moeite waard. Hier zijn verschillende mooie grotten te vinden, waaronder de grot van Madeleine en de grot van Chauvet. Wanneer u een liefhebber bent van leuke plaatsjes is een bezoekje aan Vallon-Pont-d’Arc absoluut de moeite waard. Op de markt in dit plaatsje bent u aan het juiste adres voor vele regionale specialiteiten!

Boek uw verblijf op vakantiepark Odalys Le Domaine des Hauts de Salavas

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Ardèche? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Rhône-Alpes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk