Vakantiepark Le Clos d’Eguisheim

Vakantiepark Le Clos d’Eguisheim is een mooi park dat bestaat uit kleurrijke vakwerkhuizen, kenmerkend voor de Elzas.vakantiepark Le Clos d’Eguisheim Het vakantiepark ligt bij de plaats Eguisheim en is een ideale vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen. Vanuit dit vakantiepark zijn de vele mooie bezienswaardigheden en plaatsen in de Elzas prima bereikbaar!

Over vakantiepark Le Clos d’Eguisheim

Vakantiepark Le Clos d’Eguisheim bestaat uit appartement van verschillende groottes. De verschillende appartement zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zeven personen en zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op dit mooie vakantiepark kunt u genieten in het verwarmde, overdekte zwembad. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook zijn er enkele tafeltennistafels en kunt u fietsen huren bij de receptie. De Elzas is een ideale streek voor fietsers en wandelaars. Vanaf vakantiepark Le Clos d’Eguisheim fietst u zo door de prachtige wijngaarden van de Elzas. Bent u op zoek naar een geschikte vakantiebestemming in de regio Elzas? Dan is dit mooie vakantiepark een uitstekende keuze!
vakantiepark Le Clos d’Eguisheim

In de omgeving van vakantiepark Le Clos d’Eguisheim

In de omgeving van vakantiepark Le Clos d’Eguisheim is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u natuurlijk het prachtige plaatsje Eguisheim bezoeken. Ook uitstapjes naar Colmar en Straatsburg zijn absoluut de moeite waard. Uitstapjes naar indrukwekkende kastelen als kasteel Haut-Kœnigsbourg en Château du Hohlandsbourg zijn leuk voor jong en oud. Combineer de leuke plaatsjes en de indrukwekkende bezienswaardigheden met de prachtige natuur en het is duidelijk dat de Elzas een ideale vakantiebestemming is!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Clos d’Eguisheim

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Eguisheim in de Elzas? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Elzas!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haut-Rhin ook interessant: