Vakantiehuizen in Frankrijk

Frankrijk is een van de meest geliefde vakantielanden. Vakantiehuizen in Frankrijk zijn er dan ook in overvloed. Van prachtige vakantievilla’s in de Provence tot aan charmante huisjes midden in de natuur. Veel vakantiehuizen in Frankrijk liggen in populaire streken als Ardèche, Dordogne, de Provence of Languedoc-Roussillon. Ook in de minder bekende streken in Frankrijk zijn echter genoeg leuke vakantiewoningen te vinden.

De vele vakantiehuizen in Frankrijk liggen vaak vlakbij een leuk plaatsje of in de buurt van een van de vele leuke bezienswaardigheden. Of u nou op zoek bent naar een ruime vakantiewoning voor het hele gezin, of naar een charmant huisje voor met uw partner. En wilt u een zwembad of heeft u liever dat het vakantiehuisje in de buurt van een mooi strand of zwemmeertje ligt? Wij hebben het grote aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk onderverdeeld per regio. Zo kunt u eenvoudig de leukste vakantiehuizen in Frankrijk vinden!

Vakantiehuizen in Frankrijk per regio


Via de bovenstaande kaart kunt u gemakkelijk en snel de mooiste vakantiehuizen per regio in Frankrijk vinden.

Vakantiehuizen in Noord-Frankrijk

In Noord-Frankrijk zijn vele mooie vakantiehuisjes te vinden. Van prachtig gelegen vakantiehuizen midden in de champagnevelden van de regio Champagne-Ardenne tot aan authentieke vakantiewoningen aan de kust van Basse-Normandie of Haute-Normandie. Ook zijn er veel vakantiehuizen te vinden die midden in de prachtige natuur liggen!

Vakantiehuizen in Midden-Frankrijk

Van vakantiehuizen in de regio Centre, niet ver van de bekende Loire kastelen tot aan vakantiehuizen in Bretagne. Het aanbod aan vakantiehuizen in het midden van Frankrijk is groot. Of de voorkeur nou uit gaat naar een vakantiehuisje in Bretagne, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire of Franche-Comté: de keuze is reuze!

Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Een prachtige vakantiewoning in het zonnige zuiden van Frankrijk, wie wil dat nou niet? Gaat u op vakantie naar het prachtige departement Dordogne, dat bekend staat om de vele indrukwekkende grotten en mooie kastelen? Of gaat u liever naar het departement Var of het departement Vaucluse in de Provence? Het aanbod aan vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk is enorm!

Zonnig Zuid-Frankrijk