Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon is een regio welke oorspronkelijk uit twee delen bestond, namelijk de Languedoc en Roussillon. Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantiewoning in Zuid-Frankrijk, zult u in deze regio vele leuke vakantiehuizen kunnen vinden. De regio Languedoc-Roussillon staat vooral bekend vanwege haar prachtige stranden, en haar rijke maar gewelddadige geschiedenis. In deze regio zijn veel oude kastelen van de Katharen te vinden. Deze religieuze stroming is nagenoeg uitgeroeid door de kruisvaarder Simon de Montfort, die in naam van de Katholieke Kerk een kruistocht voerde tegen de katharen. In de regio Languedoc-Roussillon zijn dan ook veel kastelen van de Katharen de bezichtigen, zoals Peyrepertuse, Quéribus en Puilaurens. Elk van deze kastelen is zeer indrukwekkend om te bezoeken. Bovendien bieden deze kastelen een mooie inzage in het verleden van de regio Languedoc-Roussillon. De regio Languedoc-Roussillon heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen de kastelen van de Katharen. Zo ligt de wereldberoemde Pont du Gard, een van de best bewaard gebleven Romeinse aquaducten rond de Middellandse Zee, ook in deze regio. En wat te denken van prachtige oude steden als Carcassonne, Montpellier en Nîmes? Bovendien staat de regio Languedoc-Roussillon bekend vanwege het hoge aantal zonuren per jaar. Dit gegeven, plus het feit dat in deze regio vele mooie uitgestrekte zandstranden zijn te vinden, maken van de Languedoc-Roussillon een perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon is enorm. Van vakantiehuizen vlak bij het strand tot aan vakantiehuizen in de buurt van een oud kasteel. Wat voor soort vakantiewoning u zoekt, in het enorme aanbod is vast wel een vakantiehuis te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u de meest populaire categorieën aan vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon voor u op een rijtje gezet. Of u nou met de hele familie op vakantie gaat, of liever met zijn tweeën: er is vast wel een vakantiewoning die aan al uw wensen voldoet!

Zoek hier uw vakantiewoning in Languedoc-Roussillon

Basic-Travel is al ruim 27 jaar specialist in vakantiehuizen. Bij Basic-Travel vindt u de mooiste vakantiehuizen en vakantievilla’s in de regio Languedoc-Roussillon!

Basic-Travel beschikt over een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon. Bekijk hier het hele aanbod van Basic-Travel!

Basic-Travel heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen met zwembad in Languedoc-Roussillon. Bekijk hier snel het aanbod!

Op zoek naar een mooi vakantiehuis bij zee in Languedoc-Roussillon? Bekijk het aanbod aan vakantiehuizen bij zee in Languedoc-Rousillon bij Basic-Travel!

Vakantiehuizen in Gard

Het departement Gard is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Languedoc-Roussillon. Bekijk hier alle vakantiehuizen in Gard bij Basic-Travel!

Vakantiehuizen in Hérault

In het departement Hérault is veel te zien en te beleven. Bekijk hier snel alle vakantiehuizen in Hérault bij Basic-Travel!

FranceComfort

Francecomfort beschikt over een uitgebreid aanbod aan mooie vakantieparken in Frankrijk. Bekijk snel het aanbod!

L'Espinet

Vakantiepark L’Espinet van Francecomfort ligt net buiten het leuke plaatsje Quillan, in de Pyreneeën!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in Frankrijk!

Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac is een mooi vakantiepark dat net buiten het plaatsje Homps ligt, op de grens van de departementen Aude en Hérault.

Vakantiepark La Grenadine

Vakantiepark La Grenadine is een mooi vakantiepark bij de plaats Marseillan-Plage, in het departement Hérault. Het vakantiepark ligt vlak bij het strand. Dit park is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie.

Vakantiepark Jardins de Neptune

Vakantiepark Jardins de Neptune is een mooi vakantiepark bij de bekende badplaats Saint-Cyprien in het departement Pyrénées-Orientales. Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor de liefhebbers van een heerlijke strandvakantie!

Vakantiepark Les Portes des Cevennes

Vakantiepark Les Portes des Cevennes is een mooi vakantiepark dat maar liefst zes hectare groot is en ligt bij het plaatsje Sauvet in het departement Gard. Dit vakantiepark is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers!

Belvilla beschikt over een enorm aanbod vakantiewoningen. Ook het aanbod aan vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon via Belvilla is erg veelzijdig te noemen.

Belvilla beschikt over een groot aanbod aan vakantiewoningen in Languedoc-Roussillon. Bekijk hier snel het aanbod!

Op zoek naar vakantiehuizen met zwembad in Languedoc-Roussillon? Zoek hier uw droomhuis in het aanbod van Belvilla!

Bij Belvilla zijn vele leuke vakantiehuizen aan zee in Languedoc-Roussillon te vinden. Zoek hier snel een leuk vakantiehuis!

Topic Travel staat bekend om haar grote aanbod aan prachtige vakantievilla´s. Ook op in de regio Languedoc-Roussillon zijn vele mooie vakantiewoningen te vinden via Topic Travel.

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

Topic Travel beschikt over een ruim aanbod aan vakantievilla’s in Languedoc-Roussillon. Bekijk snel het aanbod via Topic Travel!

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon met zwembad

Wat is er fijner dan een mooi vakantiehuis met zwembad in Languedoc-Roussillon? Bekijk snel het aanbod bij Topic Travel!

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon bij zee

Op zoek naar een mooie vakantievilla aan zee? Bekijk hier het aanbod van Topic Travel!