Vakantiepark Jardins de Neptune

Vakantiepark Jardins de Neptune is een mooi vakantiepark bij de bekende badplaats Saint-Cyprien in het departement Pyrénées-Orientales, in de regio Languedoc-Roussillon.Vakantiepark Jardins de Neptune Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor de liefhebbers van een heerlijke strandvakantie!

Over vakantiepark Jardins de Neptune

Vakantiepark Jardins de Neptune bestaat uit 173 accommodaties, geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Dit vakantiepark is misschien wel één van de best gelegen vakantieparken in dit gebied. Op slechts 250 meter lopen van het park ligt namelijk een heerlijk zandstrand. Op het vakantiepark is een mooi zwembad aanwezig, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een kinderclub en een leuke speeltuin, zodat zij zich niet hoeven te vervelen. Verder is er een Jeu-de-boules-baan en is er een tafeltennistafel. Er is een snackbar aanwezig, zodat u het park niet hoeft te verlaten voor een lekkere maaltijd. Dankzij de ligging aan zee is dit vakantiepark een uitstekende vakantiebestemming voor de liefhebbers van zon, zee en strand!

In de omgeving van vakantiepark Jardins de Neptune

In de omgeving van vakantiepark Jardins de Neptune is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de mooie stad Perpignan tot de mogelijkheden. Hier kunt u onder meer het paleis van de koningen van Mallorca bezoeken en heerlijk slenteren door de prachtige middeleeuwse straatjes en genieten van de Catalaanse sferen. Ook een bezoekje aan het prachtige plaatsje Collioure is de moeite waard. In het binnenland kunt u de prachtig gelegen Abdij van Saint-Martin-du-Canigou bezoeken, of wandelen door het indrukwekkende landschap van Les Orgues d’Ille-sur-Têt. Ook voor de liefhebbers van mooie forten is er genoeg keuze. Zo kunt u onder meer het fort van Salses, het fort Saint-Elme of het Fort Libéria bij Villefrance-de-Conflent bezoeken!

Boek uw verblijf op vakantiepark Jardins de Neptune

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Pyrénées-Orientales? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Rousillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: