Vakantiepark La Grenadine

Vakantiepark La Grenadine is een mooi vakantiepark bij de plaats Marseillan-Plage, in het departement Hérault.Vakantiepark La Grenadine Het vakantiepark ligt vlak bij het strand. Dit park is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie.

Over vakantiepark La Grenadine

De vakantiehuizen op vakantiepark La Grenadine liggen op een domein dat 1,7 hectare groot is. De accommodaties zijn ruim ingericht en van alle gemakken voorzien. De verschillende accommodaties zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op het vakantiepark is een mooi zwembad met een apart kleuterbad. Hier kan jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het water. Vanaf het vakantiepark kunt u echter ook zo naar het strand wandelen. Als u even helemaal tot rust wilt komen is er een sauna en een stoombad. Ook zijn er verschillende fitnessfaciliteiten beschikbaar. Hiernaast kan er getafeltennist worden en is er een Jeu-de-boules-baan. Op het vakantiepark is een bar aanwezig waar u aan het juiste adres bent voor een lekker drankje. Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie, dan is vakantiepark La Grenadine een uitstekende keuze!
Vakantiepark La Grenadine

In de omgeving van vakantiepark La Grenadine

In de omgeving van vakantiepark La Grenadine is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn leuke plaatsen als Agde en Sète de moeite waard om te verkennen. Ook mooi zijn steden als Béziers en de grotere stad Montpellier. In het binnenland kunt u het oppidum van Ensérune bezoeken. Dit is een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in het zuiden van Frankrijk. Tot slot zijn ook uitstapjes naar het Cirque de Mourèze en het Lac du Salagou absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark La Grenadine

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij Marseillan-Plage in het departement Hérault? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: