Vakantiepark Les Portes des Cevennes

Vakantiepark Les Portes des Cevennes is een mooi vakantiepark dat maar liefst zes hectare groot is en ligt bij het plaatsje Sauvet in het departement Gard. Dit vakantiepark is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het park ligt in een omgeving waar veel te zien en te beleven is en is een geschikte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Gard!

Over vakantiepark Les Portes des Cevennes

Vakantiepark Les Portes des Cevennes bestaat uit negentig vakantiehuisjes die verspreid over het grote en groene terrein liggen. Dankzij de begroeiing en de ruimte tussen de huisjes is er altijd sprake van rust en privacy. De accommodaties op dit vakantiepark zijn geschikt voor reisgezelschappen tot acht personen. Op dit vakantiepark is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi zwembad en is er een miniclub voor de kinderen. Ook is er een sauna, waar u even helemaal tot rust kunt komen. Voor de sportievelingen is er een tafeltennistafel en een tennisbaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Op uw overdekte terras kunt u in alle rust genieten van een goed boek. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin in het departement Gard? Dan is vakantiepark Les Portes des Cevennes een uitstekende keuze!

In de omgeving vakantiepark Les Portes des Cevennes

In de omgeving van dit mooie vakantiepark is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de wereldberoemde Pont du Gard bezoeken. Dit prachtige Romeinse aquaduct staat bekend als een van de mooiste en best bewaard gebleven Romeinse bouwwerken in het zuiden van Frankrijk. Een bezoekje aan de bamboetuin van Prafrance bij het leuke plaatsje Anduze is leuk voor jong en oud. Tot slot behoort ook een uitstapje naar de mooie stad Nîmes tot de mogelijkheden. Hier kunt u onder meer de Arena van Nîmes en het Maison Carrée bezoeken!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Portes des Cevennes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Sauve in het departement Gard? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: