Vakantiepark L’Espinet

Vakantiepark L’Espinet ligt in het departement Aude, vlakbij de grens met Spanje. Dit mooie vakantiepark ligt net buiten het plaatsje Quillan, dat absoluut een bezoekje waard is.Vakantiepark L'Espinet Het vakantiepark ligt in de prachtige uitlopers van de Pyreneeën, op ongeveer een uurtje rijden van de stranden van de Middellandse Zee. In de omgeving van vakantiepark L’Espinet is veel te zien en te beleven, wat dit vakantiepark een ideale vakantiebestemming maakt.

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark L’Espinet

Vakantiepark L’Espinet ligt in een gebied waar veel te beleven is. Zo behoort een bezoekje aan indrukwekkende kastelen als Puivert, Peyrepertuse, Puilaurens, Montségur en Quéribus tot de mogelijkheden. Elk van deze kastelen heeft toebehoort aan de katharen, een religieuze groepering die is vervolgd door de legers van de Paus in naam van het katholieke geloof. De fanatieke fietsers onder ons kunnen vanaf dit vakantiepark een poging wagen om per fiets het Plateau de Beille te bedwingen. Ook voor wandelaars en natuurliefhebbers is vakantiepark L’Espinet een prima vakantiebestemming. Zo zijn er op het Plateau de Beille verschillende wandelroutes uitgezet en staat het gebied rondom het vakantiepark bekend om haar prachtige landschappen. Van het merkwaardige landschap van Les Orgues d’Ille-sur-Têt tot aan de indrukwekkende Gorges de la Fou en de Gorges de Galamus. Tel hier verschillende mooie grotten als de grot van Bédeilhac, de grot van Lombrives en de grot van Niaux bij op en het is duidelijk dat de omgeving van vakantiepark L’Espinet veel te bieden heeft. Tot slot zijn er ook genoeg leuke plaatsjes te vinden in de omgeving van het park. Van het mysterieuze Rennes-le-Château, bekend van het boek De Da Vinci Code van auteur Dan Brown tot aan gezellige plaatsen als Limoux, Quillan en de indrukwekkende steden Carcassonne en Perpignan!
Vakantiepark L'Espinet

Over vakantiepark L’Espinet

Vakantiepark L’Espinet ligt op een terrein dat ongeveer 120 hectare groot is en bestaat uit 170 verschillende vakantiewoningen. Tussen de vakantiehuizen zijn mooie grasvelden te vinden waar jong en oud heerlijk kunnen spelen, of ontspannen met een goed boek. Ook is er een overdekt zwembad en een welnesscentrum te vinden op het vakantiepark. Bij de receptie vindt u zowel een restaurant als een bar, waar u iedere dag weer verse broodjes kunt halen. Er is geen betere manier om uw dag te beginnen! Elk van de vakantiehuizen op dit park is van alle gemakken voorzien, waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie in een prachtige en veelzijdige omgeving.

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aude ook interessant: