Vakantiepark Mas de Torreilles

Vakantiepark Mas de Torreilles is een ruim opgezet vakantiepark bij Torreilles Plage, in het departement Pyrénées-Orientales.Vakantiepark Mas de Torreilles Het vakantiepark ligt niet ver van het strand, waardoor het een prima uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie in een van de meest zonnige gebieden van heel Frankrijk!

Over vakantiepark Mas de Torreilles

Vakantiepark Mas de Torreilles is een luxe vakantiepark dat bestaat uit 84 verschillende accommodaties. Het park ligt in een rustige omgeving, waardoor u hier echt helemaal tot rust kunt komen. De verschillende accommodaties zijn geschikt voor reisgezelschappen van vier tot acht personen. Elk van de comfortabele villa’s is van alle gemakken voorzien. Op het park is een mooi openluchtzwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er zowel een sauna als een stoombad, zodat u heerlijk kunt relaxen terwijl de kinderen in de speeltuin spelen of vermaakt worden door het animatieteam. Het strand ligt op slechts één kilometer van het vakantiepark, waardoor u zo naar zee loopt. Op het park is een bar aanwezig waar u aan het juiste adres bent voor een lekker drankje na een heerlijke vakantiedag. Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van vakantiepark Mas de Torreilles

In de omgeving van vakantiepark Mas de Torreilles is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar het indrukwekkende fort van Salses leuk voor jong en oud. Voor een wandeling door het prachtige historische centrum van Perpignan, waar u kunt genieten van de typisch Catalaanse sferen, kunt u gerust een middagje de tijd nemen. Verder het binnenland in zijn verschillende indrukwekkende kastelen van de Katharen te vinden, zoals Peyrepertuse, Quéribus en het Château d’Aguilar. Elk van deze kastelen is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren!

Boek uw verblijf op vakantiepark Mas de Torreilles

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Pyrénées-Orientales? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: