Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac

Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac is een mooi vakantiepark dat net buiten het plaatsje Homps ligt, op de grens van de departementen Aude en Hérault.Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac Het park ligt vlakbij het Lac de Jouarres, waar tijdens de warme zomerdagen gezwommen kan worden.

Over vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac

Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac bestaat eigenlijk uit twee parken, Port Minervois en Les Hauts du Lac. Deze twee vakantiedomeinen liggen naast elkaar en zijn voorzien van veel verschillende faciliteiten. De woningen op dit rustige vakantiedomein zijn ruim ingericht. Verschillende villa’s beschikken over een privézwembad. Ook zijn er twee algemene, verwarmde buitenzwembaden. Op dit vakantiepark kunt u helemaal tot rust komen, want er zijn verschillende wellnessfaciliteiten, waaronder een stoombad en een whirlpool. Ook is er een sportterrein, een tafeltennistafel, een tennisbaan en een midgetgolfbaan. Ook is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bent u op zoek bent naar een leuk vakantieadres in Languedoc-Roussillon? Dan is vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac een prima vakantiebestemming!
Vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac

In de omgeving van vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac

In de omgeving van vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac is veel te zien en te beleven. Zo liggen de prachtige zandstranden bij het plaatsje Gruissan op slechts 45 minuten rijden, waardoor heerlijke dagen aan het strand tot de mogelijkheden behoren. Ook leuk is een bezoekje aan het prachtige plaatsje Minerve. Dit mooie historische plaatsje is onlosmakelijk verbonden met de Katharen en staat bekend als een van de mooiste plaatsjes in dit gebied. Bezoekjes aan het Château de Lastours en het Oppidum van Ensérune zijn leuk voor jong en oud. Tot slot kunt u ook mooie plaatsen als Narbonne, Béziers en Carcassonne bezoeken!

Boek uw verblijf op vakantiepark Port Minervois Les Hautes du Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Homps in het departement Aude? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aude ook interessant: