Vakantiepark Les Trois Forêts

Vakantiepark Les Trois Forêts is een mooi vakantiepark van Center Parcs dat midden in een uitgestrekt bos ligt. Op dit vakantiepark kunt u dan ook helemaal tot rust komen. Vanaf dit mooie vakantiepark zijn de vele interessante bezienswaardigheden in de regio Lorraine prima bereikbaar. Dit vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Moselle!

Over vakantiepark Les Trois Forêts

Vakantiepark Les Trois Forêts is een mooi vakantiepark midden in een bos van maar liefst 58 hectare groot. De bungalows op dit vakantiepark zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op het vakantiepark is een enorm subtropisch zwemparadijs aanwezig, met maar liefst zes verschillende glijbanen. Hier kunnen jong en oud zich urenlang vermaken. Een van de glijbanen is maar liefst 190 meter lang. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin en een indoor speelhal. Verder is er een sportterrein en een voetbalveld. Ook kunt u op het vakantiepark boogschieten, tennissen en kanoën. Tot slot is er ook een bowlingbaan en een midgetgolfbaan. Vakantiepark Les Trois Forêts is dan ook een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van vakantiepark Les Trois Forêts

In de omgeving van vakantiepark Les Trois Forêts is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie stad Metz bezoeken. In het historische centrum van deze mooie stad kunt u uren rondwandelen zonder uitgekeken te raken. Zo is bijvoorbeeld een bezoekje aan de prachtige kathedraal van Metz absoluut de moeite waard. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de talloze prachtige wandelroutes door de omgeving. Bent u op zoek naar een naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin in het noorden van Frankrijk? Dan is dit mooie vakantiepark een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Trois Forêts

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Hattigny in het departement Moselle? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Lorraine!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Moselle ook interessant: