Vakantiehuizen in Pas-de-Calais

In het departement Pas-de-Calais is veel te zien en te beleven. Deze streek is prima bereikbaar vanuit Nederland en België en is dan ook een geliefde vakantiebestemming. Er zijn veel mooie vakantiehuizen in Pas-de-Calais te vinden. Samen met het departement Nord maakt het departement Pas-de-Calais deel uit van de regio Nord-Pas-de-Calais. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze veelzijdige streek zijn er tal van leuke bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Vanuit elk van de vakantiehuizen in Pas-de-Calais kunt u onder meer de mooie kliffen van Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez bezoeken. Ook een bezoekje aan het indrukwekkende Vimy Ridge memorial bij de gelijknamige plaats Vimy is de moeite waard. Dit monument is gewijd aan de zware gevechten die hier tijdens de Eerste Wereldoorlog plaatsvonden tussen de Canadezen en de Duitsers. Ook interessant is een bezoekje aan La Coupole, een oude lanceerbasis uit de Tweede Wereldoorlog.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Pas-de-Calais is erg groot en veelzijdig. Of u nou op zoek bent naar een authentiek, charmant vakantiehuisje aan de rand van een leuke plaats, of naar een grote, luxe vakantievilla voor het hele gezin: de keuze is enorm. Dit kan het soms lastig maken om het meest geschikte vakantiehuis te vinden. Om uw zoektocht naar de leukste vakantiehuizen in Pas-de-Calais iets gemakkelijker te maken, hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in dit gebied op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u dan ook gemakkelijk en snel de mooiste vakantiehuizen in Pas-de-Calais vinden!

Basic-Travel.com is specialist in vakantiehuizen, onder meer in het departement Pas-de-Calais!

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke vakantiehuizen in Pas-de-Calais!

Bij Belvilla.nl zijn vele mooie vakantiehuizen in het departement Pas-de-Calais te vinden!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in het prachtige departement Pas-de-Calais!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantiehuisjes in het departement Pas-de-Calais te vinden!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!