Vakantiepark Les Cottages de Valjoly

Vakantiepark Les Cottages de Valjoly is een mooi vakantiepark dat dicht bij de grens met België ligt, in het departement Nord.Vakantiepark Les Cottages de Valjoly Het vakantiepark ligt in een mooie, rustige en groene omgeving, bij het Lac du Valjoly. Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming om echt even helemaal tot rust te komen.

Over vakantiepark Les Cottages de Valjoly

Vakantiepark Les Cottages de Valjoly bestaat uit 180 verschillende vakantieaccommodaties. De verschillende vakantiewoningen zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zeven personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon van de huisjes kunt u genieten van een mooi uitzicht over de omgeving en het Lac du Valjoly. Op het vakantiepark is een mooi binnenzwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Rondom vakantiepark Les Cottages de Valjoly zijn talloze mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin in een prachtige en rustige omgeving? Dan is vakantiepark Les Cottages de Valjoly een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Les Cottages de Valjoly

In de omgeving van dit leuke vakantiepark is genoeg te zien en te beleven. Zo is het nabijgelegen departement Ardennes leuk om te bezoeken. Op ongeveer een uurtje rijden met de auto ligt het mooie kasteel van Sedan. Dit kasteel torent hoog uit boven de gelijknamige plaats en is erg interessant om te bezoeken. Ook zijn mooie plaatsen als Saint-Quentin en Cambrai de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tel hier de vele mooie wandelroutes in de omgeving bij op en het is duidelijk dat dit vakantiepark een prima vakantiebestemming is!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Cottages de Valjoly

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Nord? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Nord-Pas-de-Calais!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Nord ook interessant: