Vakantiehuizen in Calvados

Het departement Calvados is een departement waar veel te zien en te beleven is.Vakantiehuizen in Calvados Vakantiehuizen in Calvados zijn er dan ook in overvloed. Samen met de departementen Manche en Orne maakt het departement Calvados deel uit van de regio Basse-Normandie. Deze regio ligt in het noordwesten van Frankrijk en is een geliefde vakantiebestemming. Vanuit de vele leuke vakantiehuizen in Calvados kunt u eenvoudig tal van interessante bezienswaardigheden bezoeken. Zo is uw vakantie in deze mooie streek eigenlijk niet compleet zonder bezienswaardigheden als Pointe du Hoc, Omaha Beach en mooie kastelen als Château de Falaise, Château de Fontaine-Henry en het kasteel van Caen gezien te hebben. In deze streek vonden tijdens de Tweede Wereldoorlog de geallieerde landingen plaats. Het is dan ook niet vreemd dat veel van de bezienswaardigheden in Calvados met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Calvados is erg groot. Of u nou op zoek bent naar een charmante vakantiewoning in de natuur, of de voorkeur geeft aan een ruime vakantievilla voor het hele gezin: de keuze is enorm. Om uw zoektocht naar de leukste vakantiehuizen in het departement Calvados iets gemakkelijker te maken, hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in Calvados op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u dan ook eenvoudig en snel de mooiste vakantiehuizen in Calvados vinden!

Basic-Travel.com is specialist in vakantiehuizen, onder meer in het departement Calvados!

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke vakantiehuizen in Calvados!

Bij Belvilla.nl zijn vele mooie vakantiehuizen in het departement Calvados te vinden!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in het prachtige departement Calvados!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantiehuisjes in het departement Calvados te vinden!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!