Vakantiepark Cerza Safari Lodge

Vakantiepark Cerza Safari Lodge is een bijzonder vakantiepark, dat aan de rand van een dierenpark gelegen is.vakantiepark Cerza Safari Lodge Tussen de verschillende lodges lopen dieren rond, waaronder kangoeroes en hangbuikvarkens. Dit vakantiepark is dan ook een ideale vakantiebestemming voor dierenliefhebbers!

Over vakantiepark Cerza Safari Lodge

Vakantiepark Cerza Safari Lodge bestaat uit 26 verschillende accommodaties. De lodges zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen en zijn van alle gemakken voorzien. Iedere lodge heeft een eigen terras, vanwaar u verschillende dieren kunt spotten. Op het vakantiepark zijn twee restaurants te vinden, waar u aan het juiste adres bent voor een lekkere maaltijd. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een entertainmentteam, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Bij een verblijf van minimaal zeven nachten krijgt u bovendien gratis toegang tot het dierenpark. Leuk voor het hele gezin! Tot slot is vakantiepark Cerza Safari Lodge een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Calvados!
vakantiepark Cerza Safari Lodge

In de omgeving van vakantiepark Cerza Safari Lodge

In de omgeving van vakantiepark Cerza Safari Lodge is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Calvados bekend om de vele bezienswaardigheden die doen herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Zo kunt u onder meer de bekende invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach bezoeken. Een uitstapje naar Point du Hoc is een indrukwekkende ervaring. Het kraterlandschap bovenop deze klif geeft een goed idee hoe zwaar er om deze strategische locatie gevochten is. Ook leuk is een uitstapje naar de mooie plaats Caen. In het historische centrum van deze stad kunt u uren rondwandelen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op vakantiepark Cerza Safari Lodge

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Calvados? Boek uw verblijf op dit vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: