Vakantiepark Le Domaine de la Corniche

Vakantiepark Le Domaine de la Corniche is een mooi vakantiepark bij het kleine plaatsje Auberville in het departement Calvados. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Basse-Normandie. In de omgeving van dit park zijn namelijk tal val indrukwekkende bezienswaardigheden en mooie plaatsen te vinden!

Over vakantiepark Le Domaine de la Corniche

Vakantiepark Le Domaine de la Corniche ligt op een heerlijk rustige plek, niet ver van de prachtige stranden. Dit kleinschalige vakantiepark is volledig autovrij en bestaat uit appartementen en geschakelde vakantiewoningen. De verschillende vakantieaccommodaties zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor reisgezelschappen tot vier personen. Op het vakantiepark is een verwarmd buitenbad te vinden, waar jong en oud zich tijdens de mooie zomerdagen uren kunnen vermaken. Voor de kinderen is er ook een speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Op het vakantiepark is een sportterrein, waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Uiteraard kan ook een typisch Franse Jeu-de-Boules-baan niet ontbreken. Doordat het strand op slechts vier kilometer van het vakantiepark ligt, is vakantiepark Le Domaine de la Corniche een prima uitvalsbasis voor een strandvakantie in Normandië. Dit vakantiepark is dan ook een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine de la Corniche

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine de la Corniche is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Calvados bekend om de vele herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Tijdens uw vakantie kunt u onder meer de bekende invasiestranden bezoeken, waaronder Omaha Beach en Utah Beach. Ook interessant is een bezoekje aan Pointe du Hoc. Tot slot is zowel een uitstapje naar de mooie stad Caen als het schilderachtige havenplaatsje Honfleur is absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Domaine de la Corniche

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Calvados? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: