Vakantiepark Les Bois-Francs

Vakantiepark Les Bois-Francs is een vakantiepark van Center Parcs en ligt bij het plaatsje Verneuil d’Avre et d’Ilton, in het departement Eure.Vakantiepark Les Bois-Francs Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en ligt in het prachtige natuurrijke binnenland van de regio Haute-Normandie.

Over vakantiepark Les Bois-Francs

De vakantiehuisjes op dit mooie vakantiepark zijn rustig gelegen. De verschillende bungalows zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Het vakantiepark ligt op twee uur rijden van de Normandische kust en op 1,5 uur rijden van Parijs. Dit vakantiepark is dan ook een goede uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. Op het vakantiepark is een groot subtropisch zwemparadijs met maar liefst vijf glijbanen. Jong en oud kunnen zich hier dan ook uren vermaken. Verder is er een leuke speeltuin en is er ook een indoor speelhal voor de kinderen. Hiernaast is er onder meer een bowlingbaan, een tennisbaan, een minigolfbaan en kan uiteraard ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Tot slot kunnen er waterfietsen of kano’s gehuurd worden, waardoor een dagje op het water ook tot de mogelijkheden behoort!
Vakantiepark Les Bois-Francs

In de omgeving van vakantiepark Les Bois-Francs

In de omgeving van vakantiepark Les Bois-Francs is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer het indrukwekkende kasteel van Gaillard bezoeken, evenals de mooie abdij van Jumièges. Ook een wandeling door het prachtige historische centrum van de plaats Rouen is de moeite waard. Tot slot is ook Parijs goed bereikbaar, waar u onder meer de wereldberoemde Eiffeltoren kunt bezichtigen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, er is keuze genoeg. Vakantiepark Les Bois-Francs is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van Frankrijk!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Bois-Francs

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Eure!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Eure ook interessant: