Vakantiepark Normandy Garden

Vakantiepark Normandy Garden is een mooi vakantiepark dat in het hart van Pays d’Auge gelegen is, bij het plaatsje Branville in het departement Calvados. Dit vakantiepark is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de vele leuke bezienswaardigheden en plaatsen in deze streek. Vakantiepark Normandy Garden is dan ook een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Calvados!

Over vakantiepark Normandy Garden

Vakantiepark Normandy Garden ligt in een landelijke en groene omgeving, waar u helemaal tot rust kunt komen. Dit vakantiepark is geschikt voor het hele gezin. Zo is er een mooi overdekt, tropisch waterparadijs waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook is er een whirlpool waar u heerlijk kunt relaxen. Voor de kinderen is er op dit leuke vakantiepark een mooie speelruimte, een speeltuin en een kidsclub. Zo hoeven zij zich geen moment te vervelen! Op het park is verder een basketbalveld en een voetbalveld. Ook zijn er verschillende tafeltennistafels. Hiernaast is er ook nog een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Voor een lekkere maaltijd hoeft u het park net te verlaten. Zo is er een restaurant met heerlijke lokale gerechten. Ook zijn er twee bars, waar u aan het juiste adres bent voor een lekker drankje. Op dit vakantiepark zal het u aan niets ontbreken!

In de omgeving van vakantiepark Normandy Garden

In de omgeving van vakantiepark Normandy Garden is enorm veel te zien en te beleven. Zo zijn er in het departement Calvados vele bezienswaardigheden te vinden die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog. Een bezoekje aan Pointe du Hoc is een onvergetelijke ervaring. Om deze hoge klip werd zwaar gevochten tijdens de Geallieerde invasie van Normandië. Ook zijn uitstapjes naar mooie plaatsen als Caen en Honfleur absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Normandy Garden

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Calvados in de regio Basse-Normandie? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: