Vakantiehuizen in Vendée

Het departement Vendée is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het westen van Frankrijk. De Vendée staat bekend als een van de meest zonrijke gebieden. Samen met de andere departementen Loire-Atlantique, Maine-et-Loire, Mayenne en Sarthe behoort de Vendée tot de regio Pays de la Loire. Vakantiehuizen in Vendée zijn er in overvloed. Dat is niet vreemd, want in dit departement is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het prachtige eiland Île de Noirmoutier bezoeken. Dit eiland ligt voor de kustlijn van Pays de la Loire en is met het vasteland verbonden door de bekende Passage du Gois, een weg van 4,5 kilometer die bij hoog water onder water loopt. Ook een bezoekje aan de indrukwekkende abdij van Nieul-sur-l’Autise is de moeite waard. Deze abdij staat bekend als een van de mooiste abdijen in dit gedeelte van Frankrijk.

Voor de liefhebbers van mooie plaatsjes is een bezoekje aan Vouvant de moeite waard. Dit kleine dorpje ligt aan de oevers van de rivier Mère en behoort tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Vendée is enorm. Van vakantiehuisjes aan de rand van een leuk dorpje tot aan vakantiewoningen midden in de natuur. Het kan soms lastig zijn om het perfecte vakantiehuisje in het departement Vendée te vinden. Daarom hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in Vendée op een rijtje gezet. Wat voor soort vakantiewoning u ook zoekt: via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk de leukste vakantiehuizen in Vendée vinden!

Basic-Travel.com is specialist in vakantiehuizen, onder meer in het departement Vendée!

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke vakantiehuizen in Vendée!

Bij Belvilla.nl zijn vele mooie vakantiehuizen in het departement Vendée te vinden!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in het prachtige departement Vendée!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantiehuisjes in het departement Vendée te vinden!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!