Vakantiepark Domaine des Oyats

Vakantiepark Domaine des Oyats is een mooi vakantiepark bij het plaatsje Longeville-sur-Mer, in het departement Vendée.Vakantiepark Domaine des Oyats Het strand ligt vlakbij. Zo wandelt u vanaf dit vakantiepark zo naar Plage des Conches, een prachtig zandstrand waar het tijdens de warme zomermaanden heerlijk vertoeven is!

Over Vakantiepark Domaine des Oyats

Vakantiepark Domaine des Oyats is een fijne uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vendée. Het vakantiepark ligt midden in een mooi bos en is dan ook een ideale locatie om te genieten van de rust en natuur. Het strand ligt op slechts 700 meter afstand en is dan ook prima te voet te bereiken. De verschillende accommodaties op dit park zijn van elkaar gescheiden met heggen, planten en bomen waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op dit vakantiepark is een mooi zwembad aanwezig, inclusief apart kinderbad. Ook is er een tafeltennistafel en is er een volleybalveld. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving kunt verkennen. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming bij zee voor het hele gezin? Dan is vakantiepark Domaine des Oyats een uitstekende keuze!

In de omgeving van Vakantiepark Domaine des Oyats

In de omgeving van vakantiepark Domaine des Oyats is veel te zien en te beleven. Zo zijn er in de omgeving van dit vakantiepark vele mooie wandelroutes te vinden. Ook leuk zijn uitstapjes naar de abdij van Nieul-sur-l’Autise en het Île de Noirmoutier. Longeville-sur-Mer is een leuk plaatsje waar u aan het juiste adres bent voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn hier verschillende leuke restaurantjes te vinden. Wanneer u een liefhebber bent van mooie, charmante plaatsjes kan een uitstapje naar Vouvant niet op uw lijstje ontbreken!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Domaine des Oyats

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Longeville-sur-Mer in het departement Vendée? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: