Vakantiepark Le Domaine des Fontenelles

Vakantiepark Le Domaine des Fontenelles is een mooi vakantiepark bij de badplaats Saint-Gilles-Croix-de-Vie, in het departement Vendée. Dit vakantiepark is een heerlijk park om even helemaal tot rust te komen en is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vendée.

Over vakantiepark Le Domaine des Fontenelles

Vakantiepark Le Domaine des Fontenelles is een vakantiepark waar het u aan niets zal ontbreken. Het park bestaat uit verschillende accommodaties, van appartementen tot aan grote vakantievilla’s, voorzien van alle luxe. Er is een mooi algemeen zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Hiernaast zijn er ook villa’s met een privézwembad. Het vakantiepark ligt niet ver van zee, waardoor een heerlijke strandvakantie tot de mogelijkheden behoort. Dit park is omgeven door een 18-holes golfbaan, waar de liefhebbers van de golfsport zich uren kunnen vermaken. Verder is er een tennisbaan en een animatieteam zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. In het restaurant op het park bent u iedere dag weer aan het juiste adres voor heerlijke maaltijden. Bent u op zoek naar een mooi vakantiepark in de Vendée? Dan is vakantiepark Le Domaine des Fontenelles een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine des Fontenelles

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine des Fontenelles is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise bezoeken. Ook een uitstapje naar het Île de Noirmoutier is absoluut de moeite waard. Tot slot is ook het plaatsje Vouvant de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Dit schitterende dorpje ligt aan de oevers van de rivier Mère en behoort tot de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Domaine des Fontenelles

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Vendée? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: