Vakantiepark Les Grands Rochers

Vakantiepark Les Grands Rochers is een prachtig vakantiepark bij het plaatsje Olonne-sur-Mer, in het departement Vendée. Het vakantiepark ligt aan de rand van een groot dennenbos en is een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers.

Over vakantiepark Les Grands Rochers

Vakantiepark Les Grands Rochers is een middelgroot vakantiepark dat uit 120 verschillende accommodaties bestaat. De huisjes liggen in groepen bij elkaar op het grote en weids aangelegde park. De verschillende accommodaties zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op het vakantiepark zijn twee mooie zwembaden te vinden, waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. Vakantiepark Les Grands Rochers ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het strand. Dagjes aan zee behoren dus ook tot de mogelijkheden. In de sauna op het vakantiepark kunt u echt even helemaal tot rust komen, terwijl uw kinderen vermaakt worden door het animatieteam. Op het park is altijd voldoende ruimte voor een spelletje voetbal, badminton of Jeu-de-boules. Bent u op zoek naar een geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin in de Vendée? Dan is vakantiepark Les Grands Rochers een uitstekende keuze!
Vakantiepark Les Grands Rochers

In de omgeving van vakantiepark Les Grands Rochers

In de omgeving van dit leuke vakantiepark is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise bezoeken. Ook een uitstapje naar het prachtige Île de Noirmoutier is de moeite waard. Dit eiland ligt voor de kust, in de baai van Bourgneuf en is met het vasteland verbonden door de bekende Passage du Gois. Bent u een liefhebber van charmante plaatsjes? Dan is een wandeling door het mooie plaatsje Vouvant absoluut de moeite waard. Dit plaatsje ligt aan de oevers van de rivier Mère en staat bekend als een van de allermooiste dorpjes van Frankrijk!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Grands Rochers

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Vendée? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: