Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne

Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne ligt op nog geen kilometer afstand van zee, bij de badplaats Les Sables d’Olonne. Dit mooie en luxe vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Vendée!

Over Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne

Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne bestaat uit comfortabele, luxe villa’s. De meeste villa’s op dit vakantiepark beschikken bovendien over een privézwembad. De tuinen rondom de verschillende villa’s op dit park zijn zorgvuldig aangelegd en zorgen daardoor voor veel privacy. Zo kunt u op dit vakantiepark helemaal tot rust komen aan de rand van uw eigen zwembad. Op het park is een restaurant aanwezig en een snackbar voor een snelle hap. Verder is er een minigolfbaan, zijn er tafeltennistafels en is er een tennisbaan. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving kunt verkennen. Vanuit uw eigen vakantiehuisje wandelt u zo naar het dichtstbijzijnde strand, waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunnen genieten. Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming in de Vendée, dan is vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne een uitstekende keuze!

In de omgeving van Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne

In de omgeving van vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne is genoeg te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op dit mooie vakantiepark kunt u dagjes op het strand prima combineren met het bezoeken van leuke bezienswaardigheden en plaatsen. Zo is een uitstapje naar de abdij van Nieul-sur-l’Autise absoluut de moeite waard. Deze Romaanse abdij staat bekend als een van de mooiste abdijen in het departement Vendée. Ook leuk is een uitstapje naar Île de Noirmoutier. Dit eiland ligt voor de kustlijn van de regio Pays de la Loire, in de baai van Bourgneuf!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Château-d’Olonne in het departement Vendée? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: