Vakantiepark Village de la Mer

Vakantiepark Village de la Mer is een gezellig vakantiepark bij het plaatsje Talmont-Saint-Hilaire, in het departement Vendée. Op dit mooie vakantiepark kunt u helemaal tot rust komen. Dankzij de gunstige ligging is vakantiepark Village de la Mer een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vendée!

Over vakantiepark Village de la Mer

Vakantiepark Village de la Mer is een ruim opgezet vakantiepark dat uit honderd verschillende accommodaties bestaat. De vakantiehuisjes op dit vakantiepark zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen en zijn van alle gemakken voorzien. Op het vakantiepark is een mooi zwembad te vinden. Hier kunnen jong en oud heerlijk afkoelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een apart kinderbad. Behalve het zwembad is er nog veel meer te beleven op dit leuke vakantiepark. Zo is er een sportterrein, een tennisbaan en zijn er meerdere tafeltennistafels. Voor de kinderen is er een kinderclub, zodat zij zich werkelijk geen moment hoeven te vervelen. In de sauna, hamam of het stoombad kunt u echt even helemaal tot rust komen. Vakantiepark Village de la Mer is een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!
Vakantiepark Village de la Mer

In de omgeving van vakantiepark Village de la Mer

In de nabijheid van dit leuke vakantiepark is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het mooie Île de Noirmoutier bezoeken. Dit is een mooi eiland voor de kustlijn van de regio Pays de la Loire. Dit eiland is met het vasteland verbonden door de Passage du Gois, een natuurlijke oversteek die bij hoog water overstroomt. Ook is een bezoekje aan de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise de moeite waard. Bent u een liefhebber van charmante plaatsjes? Dan kan ook een bezoekje aan Vouvant niet ontbreken!

Boek uw verblijf op vakantiepark Village de la Mer

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Vendée? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk