Vakantiepark Belle Dune

Vakantiepark Belle Dune is een mooi vakantiepark bij Fort-Mahon-Plage in het departement Somme. Dit vakantiepark staat bekend als een van de mooiste autovrije vakantieparken in de regio Picardie. Het park is omringd door een prachtig duinlandschap en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Over vakantiepark Belle Dune

Vakantiepark Belle Dune is opgedeeld in verschillende wijken met vakantiewoningen in verschillende kleuren. De vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn geschikt voor reisgezelschappen tot acht personen. Uiteraard zijn de verschillende vakantiehuizen van alle gemakken voorzien. Vanaf het vakantiepark wandelt u zo door de duinen naar zee. Er is echter ook een mooi zwembad te vinden op het vakantiepark. Hier kunnen jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het water. In de sauna of het stoombad kunt u helemaal tot rust komen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een kinderboerderij en een kidsclub. Zij hoeven zich dan ook geen moment te vervelen! Tot slot is er een voetbalveld, een tennisbaan, een badmintonveld en kunt u fietsen huren bij de receptie. Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin in de regio Picardie, is dit vakantiepark een uitstekende keuze.

In de omgeving van vakantiepark Belle Dune

In de omgeving van vakantiepark Belle Dune is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u in het departement nog vele sporen van de Eerste Wereldoorlog ontdekken. Een bezoekje aan het slagveld van Beaumont-Hamel, of de mooie stad Amiens is absoluut de moeite waard. In de prachtige binnenstad van Amiens kunt u de indrukwekkende Notre-Dame bezichtigen. Ook kunt u hier uren door de mooie straatjes wandelen!

Boek uw verblijf op vakantiepark Belle Dune

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Somme? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Picardie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: