Vakantiepark Domaine du Val

Vakantiepark Domaine du Val is een kleinschalig vakantiepark op een terrein van drie hectare. Het vakantiepark ligt bij het plaatsje Grand-Laviers, in het departement Somme. Dit vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis om de regio Picardie te verkennen.

Over vakantiepark Domaine du Val

Vakantiepark Domaine du Val bestaat uit een dertigtal chalets. De chalets zijn geschikt voor gezelschappen tot zes personen en zijn zeer rustig gelegen. Het park ligt in een glooiend heuvellandschap, met uitzicht over de golfbaan Grand-Laviers. Op het vakantiepark is een mooi verwarmd binnenzwembad aanwezig waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de kinderen is er hiernaast ook nog een speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Bij de receptie is een gezellige bar waar u aan het juiste adres bent voor een lekker hapje en drankje. De prachtige omgeving leent zich voor uitgebreide wandelingen en fietstochten. Dit vakantiepark is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers!
Vakantiepark Domaine du Val

In de omgeving van vakantiepark Domaine du Val

In de omgeving van vakantiepark Domaine du Val is genoeg te zien en te beleven. Het departement staat bekend om de Slag om de Somme, tijdens de Eerste Wereldoorlog. In het museum Historial de la Grande Guerre in het mooie plaatsje Péronne komt u alles te weten over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. Ook een bezoekje aan de mooie stad Amiens is de moeite waard. In het mooie centrum van Amiens kunt u onder meer de indrukwekkende kathedraal bezichtigen. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming in het noorden van Frankrijk? Dan is dit vakantiepark een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine du Val

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Somme? Boek uw verblijf op dit vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Picardie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: