Vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie

Vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie is een leuk vakantiepark bij het pittoreske vissersplaatsje Le Crotoy, in het departement Somme.Vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie Het park is rustig gelegen en is dan ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied!

Over vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie

Vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie is een kleinschalig vakantiepark, dat in een natuurlijke omgeving gelegen is. Het vakantiepark bestaat uit in totaal 56 accommodaties. De vakantiewoningen zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. De prachtige regio Picardie is prima bereikbaar vanuit België en Nederland en is dan ook prima geschikt voor een weekje weg. Op het vakantiepark is een mooi overdekt zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een kinderclub zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Vanuit uw vakantiehuisje is het slechts een korte wandeling naar de zee. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming in de regio Picardie? Dan is dit vakantiepark een prima keuze!
Vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie

In de omgeving van vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie

In de omgeving van vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het mooie natuurgebied Baie de Somme bezoeken, waar u heerlijk kunt wandelen. Ook een bezoekje aan de mooie stad Amiens is de moeite waard. In de binnenstad van Amiens kunt u onder meer de indrukwekkende kathedraal bezichtigen. Tot slot is een uitstapje naar het Beaumont-Hamel Newfoundland Memorial absoluut de moeite waard wanneer u geïnteresseerd bent in de oorlogsgeschiedenis van deze streek!

Boek uw verblijf op vakantiepark Odalys Les Villas de la Baie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Somme? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Picardie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: