Vakantiepark Alba Rossa

Vakantiepark Alba Rossa ligt bij het kleine plaatsje Serra-di-Ferro, in het departement Corse-du-Sud aan de westkust van Corsica. Het park ligt middenin de bergen. Vanaf het park kunt u dan ook genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving.

Over Vakantiepark Alba Rossa

Vakantiepark Alba Rossa is een zeer rustig gelegen vakantiepark dat is begroeid met mooie planten en bloemen. De ruime accommodaties zijn van alle luxe voorzien. Vanuit uw vakantiewoning kunt u een mooie wandeling naar het nabijgelegen strand maken, waar u onder meer kunt snorkelen en duiken. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, van appartementen tot kleine vakantiehuisjes, waar u heerlijk kunt genieten op uw eigen terras. Op het vakantiepark is een mooi buitenzwembad aanwezig, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Bij dit zwembad zijn tevens ligbedden aanwezig, zodat u hier ook heerlijk kunt zonnebaden. Verder is er op het park een minigolfbaan en een tafeltennistafel. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Vakantiepark Alba Rossa is een mooi en compleet vakantiepark: een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie op Corsica!
Vakantiepark Alba Rossa

In de omgeving van Vakantiepark Alba Rossa

In de omgeving van vakantiepark Alba Rossa is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de belangrijke archeologische locatie Filitosa vlakbij. Hier kunt u onder meer prachtige menhirs uit de prehistorie bewonderen. Iets verder het binnenland in ligt ook de archeologische vindplaats Cucuruzzu. Ten noorden van het vakantiepark ligt de mooie stad Ajaccio, waar u gerust enkele uren door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Tot slot kan er in de omgeving van dit leuke vakantiepark naar hartenlust gewandeld worden. Wanneer u op zoek bent naar een rustig vakantieadres op Corsica dan is dit vakantiepark een prima optie!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Alba Rossa

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark op het eiland Corsica? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corse-du-Sud ook interessant: