Disclaimer

Disclaimer

Correctheid

De foto’s en teksten op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Fouten zijn echter menselijk, en zijn niet uitgesloten. Zonnigzuidfrankrijk.nl en haar beheerders zijn in geen geval aansprakelijk voor geleden schade door foutieve informatie.

Geboekte vakanties

Tevens zijn zowel zonnigzuidfrankrijk.nl als haar beheerders in geen enkel geval aansprakelijk voor gevolgen van vakanties die via deze website worden geboekt. Hiervoor zijn de op deze pagina gepromote vakantieaanbieders verantwoordelijk. Wij verwijzen u dan ook naar de website van de aanbieder in kwestie.

Foto’s en overige illustraties

Naast de vrijelijk beschikbare foto’s, worden er op deze website tevens privéfoto’s gebruikt. Deze foto’s mogen niet door derden bewerkt, gekopieerd, of op welke andere manier dan ook gebruikt worden, en dienen slechts ter illustratie van de op deze website aanwezige artikelen. Indien men besluit om foto’s van zonnigzuidfrankrijk.nl te gebruiken, is dit alleen toegestaan wanneer er op een correcte wijze een link naar zonnigzuidfrankrijk.nl wordt geplaatst.

Contact

Naast het contactformulier op de hiervoor bestemde contactpagina, kan er tevens contact worden opgenomen met de beheerder van de website via zonnigzuidfrankrijk@gmail.com. Indien nodig zullen wij zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.